George Badiu: ”Este pur și simplu de noaptea minții modul în care PSD PNL USR UDMR înțeleg să facă politică”

Deputatul AUR, George Badiu, chestor al Camerei Deputaților

Deputatul AUR, George Badiu, chestor al Camerei Deputaților, prezintă pe pagina sa de Facebook proiectele de lege depuse de AUR în Parlament și mocul în care acestea au fost tratate de celelalte partide politice:

”O să încep să vă prezint, la două-trei zile, câte-un proiect de lege depus de AUR în Parlament , precum și modul în care votează celelalte partide.

Este de notorietate faptul că s-a format o alianță a răului, o frăție a PSD-PNL-USR-UDMR, pentru a respinge absolut toate proiectele de lege propuse de noi, crezând că în acest mod vor păcăli electoratul și se va acredita ideea că nu avem activitate în Parlament.

Astăzi vă prezint Expunerea de motive și textul propriu-zis al modificării legislative propuse de noi privind completarea OG având ca obiect protecția consumatorului, dar să știți că în toate comisiile din Senat și Camera Deputaților s-a dat vot împotrivă, în pofida faptului că inclusiv Guvernul a dat aviz favorabil.

Este pur și simplu de noaptea minții modul în care PSD PNL USR UDMR înțeleg să facă politică. Practic, nici nu este politică, este mai degrabă reacția disperată a unui sistem de sorginte mafiotă care a acaparat Parlamentul României.

Vă voi prezenta în mod treptat toate legile propuse de noi, pentru a vă convinge că sunt absolut necesare și dedicate interesului românilor.”

Lasă un răspuns