Marius Lulea despre dictatura din AUR: totul este despre meritrocrație și disciplină, cine nu face față, se retrage

Marius Lulea despre dictatura din AUR: totul este despre meritrocrație și disciplină, cine nu face față, se retrage

Marius Lulea, prim- vicepreședinte al AUR, vorbește despre acuzațiile de dictatură aduse de către foștii colegi de partid.

„Pot confirma că este o dictatură în AUR, o dictatură a meritrocrației și a disciplinei. În nici o organizație performantă nu face fiecare ce vrea: se stabilește de către manager o strategie și ea trebuie implementată. George Simion a dovedit până la acest moment că este un bun manager pentru AUR.

Chiar el este un președinte disciplinat și care muncește foarte mult, el nu cere de alții așa de mult pe cât cere de la el.

Unii nu pot ține ritmul și în loc să se așeze pe un loc potrivit încep să încurce pretinzând ceea ce nu sunt. Când pretinzi ceva la care nu faci față mai mult încurci afectând și activitatea celorlalți.

Alții vin numai pentru interese.

Cei care nu înțeleg că în AUR este despre muncă și despre disciplină vor abandona. Aici nu este despre unul sau altul, este despre poporul român și despre a fi altfel.

Mai bine să fim puțini dar cu simțul responsabilității, decât mulți dar cuprinși de interese personale” susține Marius Lulea.

Lasă un răspuns