[VIDEO] George Simion, dus la secție în miez de noapte. Autocarul AUR a fost îndepărtat

George Simion, dus la secție în miez de noapte. Autocarul AUR a fost îndepărtat

NOAPTEA, CA HOȚII ÎN UNIFORME

Forțele de ordine trimise în miez de noapte să reprime cu orice preț protestul anunțat de Alianța pentru Unirea Românilor au dat întreaga măsură a dedicației pentru regimul Iohannis.

Președintele AUR, deputatul George Simion a fost dus în miez de noapte de polițiștii bucureșteni la sediul Poliției Circulație sub motivul că ar fi condus cu permisul suspendat.

Liderul AUR le-a explicat agenților că nu a primit nicio înștiințare cu privire la suspendarea permisului său de conducere, dar oamenii sistemului au insistat să îl conducă pe George Simion la secție.

Acolo, Simion a fost testat pentru alcoolemie, iar rezultatele au ieșit negative. După câteva formalități care au evidențiat că permisul lui George Simion este într-adevăr suspendat, liderul Alianței pentru Unirea Românilor a fost lăsat să plece.

Între timp, gruparea de polițiști și de jandarmi din Piața Victoriei a reușit prin amenințări și utilizarea forței să îndepărteze autocarul AUR, cu ajutorul unui utilaj special. Aceasta s-a dovedit a fi adevărata motivație pentru care deputatul George Simion a fost dus la secție în plină noapte, pentru un motiv extrem de suspect – așa zisa suspendare a permisului, care nu îi fusese adusă la cunoștința până la momentul incidentului.

Lasă un răspuns